Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά με θέμα το Μέγα Αλέξανδρο προετοιμάζει το Netflix

*
Το Netflix προετοιμάζει σειρά με θέμα τον στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο. Ανάμεσα στις χώρες που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα είναι η Αίγυπτος και το Μαρόκο. Πρόκειται για βρετανική παραγωγή και η όαση Siwa στην Αίγυπτο θα αποτελέσει το σημείο έναρξης των γυρισμάτων. Αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Φεβρουάριο και για το σκοπό αυτό ο σκηνοθέτης Jack Holland έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί το Κάιρο από 23 έως και 26 Ιανουαρίου.

Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, πέρα του ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ben Whishaw, που υποδύθηκε τον “Q” στην τελευταία ταινία James Bond, θα έχει ενεργή ανάμειξη στο project. Ιστορικά, η Siwa έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μιας και εκεί οι τοπικοί ιερείς τον προσφώνησαν Φαραώ της Αιγύπτου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*